MMB machines

Over ons

Professionele hogedrukreinigers

Overbruggingsmachines te huur

Herstellen én onderhoud

Wisselstukken (snelle reparatie)

Heeft u een professionele hogedrukreiniger nodig en wilt u die aan een voordelige prijs kopen? Dan zit u op de juiste plaats bij MMB uit Erembodegem, bij Aalst. Met de professionele hogedrukreiniger krijgt u op een efficiënte en snelle manier alle soorten oppervlakten, van steen tot tapijt, in een handomdraai weer proper.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

2 personnes pour les pompes à béton
conduite de la pompe à béton sur la route

Een professionele hogedrukreiniger aan een voordelige prijs kopen

Wij zijn erkend verdeler van hogedrukreinigers van Dynajet en beschikken over een groot assortiment. Bij ons kunt u een professionele hogedrukreiniger huren of kopen die tot wel 3000 bar gaat. Ziet u het iets kleiner? Dan kunt u een hogedrukreiniger kopen die tot 350, 500 of 1000 bar gaat. Elk van deze types hebben hun eigen specialisatie en worden toegepast voor verschillende doeleinden. Wilt u graffiti en onkruid verwijderen? Dan kiest u best voor de hogedrukreiniger met de minste druk. Voor het reinigen van bijvoorbeeld schepen, heeft u dan weer nood aan de meeste druk. Heeft u vragen omtrent welke professionele hogedrukreiniger het best past bij het doel dat u voor ogen heeft en die u best kunt kopen? Stel ze dan aan onze vakmensen. Ook voor vragen omtrent onze andere diensten, zoals het huren van bijvoorbeeld een betonpomp zit u goed bij onze specialisten.

0
Medewerkers
0
Tevreden klanten
0
Stock artikelen
0
Jaar ervaring

Ontdek ons uitgebreid gamma

U kunt bij ons niet enkel een professionele hogedrukreiniger kopen of huren, ook tal van andere machines en materialen zijn beschikbaar bij ons. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over een handige transmix, die instaat voor transport, het mixen én het pompen van de inhoud. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie inwinnen? Contacteer ons dan op het nummer +32 (0)53 70 18 91 of door het contactformulier in te vullen! U kunt ook een e-mail sturen naar het e-mailadres info@mmbmachines.be.

Contacteer ons

+32 (0)53 70 18 91

info@mmbmachines.be