MMB machines

Over ons

Putzmeister mortelpompen en chapepompen

Wilt u een mortelpomp of chapepomp kopen van het merk Putzmeister? Dan moet u bij MMB uit Erembodegem, bij Aalst zijn! Onze vakmensen helpen u graag bij het uitkiezen en kopen van de juiste chapepomp of mortelpomp van het merk Putzmeister. Zij zijn immers hoogopgeleid en volgen jaarlijks verschillende bijscholingen om steeds op de hoogte blijven van de beste en meest innovatieve technieken.

Vragen? Wij helpen je graag verder

  Bij ons kunt u een mortelpomp of chapepomp van Putzmeister kopen

  Wij beschikken over verschillende typen pompen die u bij ons kunt kopen of huren. Zo behoren volgende pompen tot ons assortiment:

  • Traditionele zand-cement chape
  • Vloei- en isolatiechape
  • Pleister/gietmortel en spuitmortel
  • Beton en spuitbeton

  Iedere chapepomp of mortelpomp, van het merk Putzmeister, dat u bij ons kunt kopen of huren, heeft specifieke kenmerken. Afhankelijk van welk doel u voor ogen heeft, kunt u een van onze pompen gebruiken. Vraag zeker raad aan onze ervaren medewerkers wanneer u niet kunt beslissen welke chapepomp of mortelpomp van het merk Putzmeister u het beste schikt en die u dus kunt kopen of huren bij ons!

  Onze verschillende diensten

  Naast dat u bij ons een chapepomp of mortelpomp van het merk Putzmeister kunt kopen, bieden wij nog tal van andere diensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor herstellingen van schade aan bijvoorbeeld uw betonpomp, industriepomp of mortelpomp. Ook voor het onderhoud van deze machines staan wij klaar voor u. Doordat wij steeds een stock van meer dan 3500 wisselstukken hebben, kunnen wij eenvoudig defecte of oude stukken vervangen. Op die manier ligt uw werk nooit te lang stil en loopt u niet achter op uw schema.

  Ontdek onze pompen

  Kom gerust eens langs bij ons of stuur ons een berichtje indien u geïnteresseerd bent in het kopen of huren van een chapepomp of mortelpomp van het merk Putzmeister. Wilt u een afspraak maken of een offerte aanvragen? Of heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons altijd contacteren op het nummer +32 (0)53 70 18 91, door een mail te sturen naar het e-mailadres info@mmbmachines.be of door ons contactformulier in te vullen.

  Vragen? Wij helpen je graag verder

   MMB machines keeps it pumping

   ook op uw projecten

   Veelgestelde vragen over mortelpompen

   Welke merken mortelpompen zijn het beste?

   Er zijn verschillende merken mortelpompen op de markt, maar enkele van de meest gerenommeerde merken zijn Putzmeister, Schwing en Graco. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

   Is het beter om een nieuwe of gebruikte mortelpomp te kopen?

   Dit hangt af van uw budget en behoeften. Nieuwe mortelpompen zijn duurder, maar hebben vaak garanties en zijn minder vatbaar voor storingen. Gebruikte mortelpompen zijn goedkoper, maar kunnen meer onderhoud nodig hebben.

   Welke soorten mortelpompen zijn er?

   Er zijn verschillende soorten mortelpompen, waaronder mechanische pompen, hydraulische pompen en pneumatische pompen. Het type dat u kiest, hangt af van de specifieke eisen van uw bouwproject.

   Wat zijn de belangrijkste factoren om te overwegen bij het kopen van een mortelpomp?

   Belangrijke factoren om te overwegen bij het kopen van een mortelpomp zijn de prijs, het merk, het model, de prestaties, de grootte en het onderhoud. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de specifieke behoeften van uw bouwprojecten.

   Contacteer ons

   +32 (0)53 70 18 91

   info@mmbmachines.be