MMB machines

Over ons

Over MMB machines

Onze missie: WE KEEP IT PUMPING!

Na een 27-jarige carrière bij Seghers Engineering en Jan De Nul, twee Vlaamse wereldspelers in de bouw en baggerwerken, nam André De Meyer, industrieel ingenieur elektromechanica, begin 2008 een zieltogend bedrijfje over. Een wel overwogen doch gedurfde sprong.

Van 4 naar 28 medewerkers

MMB Machines was toen een kleine KMO van slechts 4 werknemers dat chapepompen, bouwklemmen, professionele hogedrukreinigers en torenkranen verdeelde. Sindsdien is er veel veranderd. MMB is nu dé ambassadeur in België van het gerenommeerd A-merk Putzmeister voor het volledige gamma chapepompen, mortelpompen, en betonpompen. Bovendien telt ons A-team ondertussen 28 gedreven collega’s!

Het management team breidt uit

Het bestuur van MMB Machines is sinds 2024 uitgebreid met Dries Vierendeel en Gert De Pauw. De toekomst is verzekerd voor klant en personeel. Andre De Meyer blijft  aan boord om dezelfde bedrijfsvoering voor te zetten als algemeen directeur. Gert en Dries zijn reeds lange tijd werknemer van de onderneming MMB Machines en waren reeds in de hiërarchische structuur opgeklommen tot het management.

Gert De Pauw is gestart in 2008 en heeft gedurende de 16 jaren dienst, elke afdeling doorlopen, waardoor hij de organisatie door en door kent. Hij is financieel manager binnen het bedrijf.

Dries Vierendeel, gestart in  2016, heeft een carrière bij MMB Machines van 8 jaar. Dries is sales verantwoordelijke voor de verkoop van de productgroep Putzmeister  en SANY betonpompen.

Doorgedreven service, hoogwaardige ondersteuning

Onze missie bestaat erin onze partners te assisteren bij het besparen van tijd, geld en arbeid tijdens hun projecten. Dit doen we door het leveren van kwalitatieve betonpompen, chapepompen, mortelpomen en bouwmachines met een doorgedreven service en hoogwaardige ondersteuning.

Onze slogan ‘MMB KEEPS IT PUMPING’ wordt gedragen door alle medewerkers die elk over een grondige productkennis beschikken. Zo streven we steeds naar advies op maat in een persoonlijk jasje!

Vragen? Wij helpen je graag verder

    MMB machines keeps it pumping

    ook op uw projecten

    Contacteer ons

    +32 (0)53 70 18 91

    info@mmbmachines.be