MMB machines

Over ons

Professionele hogedrukreiniger huren

Overbruggingsmachines te huur

Herstellen én onderhoud

Wisselstukken (snelle reparatie)

Wilt u een professionele hogedrukreiniger huren? Dan zit u op de juiste plek bij MMB uit Erembodegem, bij Aalst. Onze hogedrukreinigers zijn van het befaamde merk Dynajet en doen wat ze beloven. Naast het huren van deze professionele hogedrukreiniger kunt u bij ons terecht voor herstellingen, onderhoud en aankoop van verschillende systemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

2 personnes pour les pompes à béton
conduite de la pompe à béton sur la route

Een professionele hogedrukreiniger huren kan bij ons

Wanneer u een professionele hogedrukreiniger wilt huren bij ons, kunt u rekenen op een vlotte service. De hogedrukreinigers van Dynajet behalen een temperatuur tot 95°, bevatten een watertank dat 300 liter kan houden en hebben een hogedrukslang die tot maar liefst 50 meter uitgerold kan worden. Geniet dus zelf van de vele voordelen van het huren van onze professionele hogedrukreiniger. U kunt deze overigens ook aankopen bij ons, indien u dat wenst. Ook mortelpompen, betonpompen, mechanische klemmen en nog veel meer kunt u kopen of huren bij ons.

0
Medewerkers
0
Tevreden klanten
0
Stock artikelen
0
Jaar ervaring

Huur een professionele hogedrukreiniger

De hogedrukreiniger wordt voornamelijk gebruikt voor het reinigen van oppervlakken buiten het huis. Denk daarbij aan bijvoorbeeld tegels, kozijnen, muren, afvoerbuizen of ramen. Ook voor het reinigen van machines kunt u deze reiniger gebruiken. Wilt u een offerte aanvragen om een reiniger te huren bij ons of heeft u nog vragen? Contacteer onze firma dan op het nummer +32 (0)53 70 18 91 of door een mail te sturen naar het e-mailadres info@mmbmachines.be.

Contacteer ons

+32 (0)53 70 18 91

info@mmbmachines.be