MMB machines

Over ons

Betonpomp huren

Overbruggingsmachines te huur

Herstellen én onderhoud

Wisselstukken (snelle reparatie)

Wilt u graag een degelijke betonpomp huren? Ga dan eens in gesprek met MMB uit Erembodegem, bij Aalst. Wij beschikken over een ruim assortiment aan machines die u kunt huren, zoals een chapepomp, mortelpomp en een betonpomp. Wilt u er echter geen huren, maar eentje aankopen? Dan adviseren onze medewerkers u graag over het perfecte model voor u.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

2 personnes pour les pompes à béton
conduite de la pompe à béton sur la route

Uw geschikte betonpomp huren

Vraag gerust hulp aan onze medewerkers indien u er niet uitgeraakt welke betonpomp u het best kan huren. Zij beschikken over de juiste kennis en knowhow doordat ze een opleiding en bijscholing genoten hebben. Bij ons kunt u een stationaire of een mobiele betonpomp huren én dat aan een voordelige prijs. Uw eigen pomp wordt misschien hersteld of u wacht de levering van een nieuwe pomp af en daarvoor wilt u er nu eentje inhuren. Dan kunt u bij ons terecht! Wij verdelen overigens pompen van het bekende merk Putzmeister.

0
Medewerkers
0
Tevreden klanten
0
Stock artikelen
0
Jaar ervaring

Huur uw betonpomp bij ons

Bij ons kunt u eenvoudig én voordelig een pomp huren, of kopen indien u dat wenst. Aarzel absoluut niet om hulp te vragen aan onze professionele en ervaren techniekers indien u vragen heeft. Wilt u ons contacteren voor een offerte of een afspraak? Dat kan op het nummer +32 (0)53 70 18 91, via het e-mailadres info@mmbmachines.be of door ons contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

+32 (0)53 70 18 91

info@mmbmachines.be