MMB machines

Over ons

Stationaire betonpomp

Overbruggingsmachines te huur

Herstellen én onderhoud

Wisselstukken (snelle reparatie)

Bent u op zoek naar een stationaire betonpomp? Stop uw zoektocht dan maar en ontdek het ruime assortiment van MMB uit Erembodegem, nabij Aalst. Naast een stationaire betonpomp kunt u bij ons tal van andere pompen huren of kopen, zoals chapepompen, industriepompen en mortelpompen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

2 personnes pour les pompes à béton
conduite de la pompe à béton sur la route

Een stationaire betonpomp bij ons kopen of huren

Een stationaire betonpomp wordt voornamelijk op grootschalige bouwlocaties gebruikt, aangezien ze beton hoger kunnen pompen en over grotere afstanden. Bovendien zijn ze veel sneller dan kleinere en mobiele betonpompen. Vraag zeker raad aan onze ervaren medewerkers wanneer u groot een dergelijke stationaire betonpomp wilt huren of kopen bij ons. Door hun opleiding en jaarlijkse bijscholingen weten zij perfect waarmee ze bezig zijn. Wilt u graag nog een beroep doen op onze andere diensten, zoals het onderhoud en de herstelling van een pomp, indien er schade opgetreden is? Aarzel dan zeker niet om eens langs te komen of ons te contacteren voor meer info en een afspraak!

0
Medewerkers
0
Tevreden klanten
0
Stock artikelen
0
Jaar ervaring

Laat ons u informeren

Vooraleer u kunt overgaan tot de aankoop of de huur van een stationaire betonpomp kunt u zich maar beter eerst goed informeren. Onze medewerkers helpen u daar graag mee. Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor bijvoorbeeld het onderhoud van uw betonpomp? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 (0)53 70 18 91 of door een mail te sturen naar het e-mailadres info@mmbmachines.be. Ontdek verder nog al onze andere diensten!

Contacteer ons

+32 (0)53 70 18 91

info@mmbmachines.be