MMB machines

Over ons

Mobiele betonpomp huren

Overbruggingsmachines te huur

Herstellen én onderhoud

Wisselstukken (snelle reparatie)

Voert u enkele werken uit en dient u daarvoor een mobiele betonpomp te huren? Dan kunt u maar beter gebruik maken van de diensten van MMB uit Erembodegem, bij Aalst. U kunt bovendien bij ons naast het huren van mobiele betonpompen ook tal van andere materialen aankopen of laten herstellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

2 personnes pour les pompes à béton
conduite de la pompe à béton sur la route

Door een mobiele betonpomp te huren bij ons wordt uw werk gegarandeerd makkelijker

De mobiele betonpompen die u bij ons kunt huren is van het bekend en oerdegelijk merk Putzmeister, waarvan u overigens ook mortel- en chapepompen kunt kopen of huren bij ons. Door de krachtige motor is beton malen én vervoeren kinderspel geworden. Ook het onderhoud en reiniging van deze mobiele betonpomp is eenvoudig, u dient simpelweg de laadbak opzij te duwen en deze leeg te maken. Ondervindt u echter verdere schade of kunt u een bepaald probleem zelf niet oplossen? Dan kunt u altijd onze ervaren medewerkers inschakelen voor het onderhoud en het herstel van deze mobiele betonpomp, die u bij ons kunt huren.

0
Medewerkers
0
Tevreden klanten
0
Stock artikelen
0
Jaar ervaring

Huur uw mobiele betonpomp bij ons

Naast mobiele betonpompen kunt u tevens tal van andere soorten materialen huren of kopen bij ons. Zoekt u bijvoorbeeld een degelijke mortelpomp of mechanische klemmen? Dan zijn wij dé perfecte partner voor u. U kunt ons contacteren op het nummer +32 (0)53 70 18 91 of door een mail te sturen naar het e-mailadres info@mmbmachines.be.

Contacteer ons

+32 (0)53 70 18 91

info@mmbmachines.be