MMB machines

Over ons

Mechanische klemmen kopen

Overbruggingsmachines te huur

Herstellen én onderhoud

Wisselstukken (snelle reparatie)

Wilt u mechanische klemmen kopen maar bent u er nog niet volledig uit dewelke? Luister dan naar het advies van de ervaren medewerkers van MMB uit Erembodegem, nabij Aalst. Wij beschikken over een ruim assortiment aan mechanische klemmen die u bij ons kunt kopen of indien u dit verkiest, kunt huren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

2 personnes pour les pompes à béton
conduite de la pompe à béton sur la route

Mechanische klemmen van een topmerk kopen

Het kwalitatieve merk Probst behoort tot onze premium partners wat betreft mechanische klemmen. U kunt verschillende typen mechanische klemmen bij ons kopen. Zo bieden wij volgende soorten klemmen aan:

  • RG 20/80 buizenklem
  • TSZ bandenklem
  • TSV traptredenklem
  • RVG grasdallenklem
  • EXG EasyGrip bandenklem
  • WEZ-2 of WEZ-6 L-blokken klem
  • FTZ-uni/multi/maxi elementenklem

Bent u niet helemaal zeker welke mechanische klemmen geschikt zijn voor u en die u dient te kopen? Vraag het dan gerust even aan onze professionals. Wist u trouwens dat wij ook andere diensten aanbieden? Zo kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en herstellingen van bijvoorbeeld uw betonmachine, industriepomp en nog veel meer! Omdat wij een stock van meer dan 3500 wisselstukken hebben, kunnen wij de herstellingen steeds snel uitvoeren en hoeft uw werk niet te lang te blijven liggen!

0
Medewerkers
0
Tevreden klanten
0
Stock artikelen
0
Jaar ervaring

Koop uw mechanische klemmen bij ons

Bij ons kunt u eenvoudig en voordelig mechanische klemmen kopen of huren. Dat is echter niet het enige dat u bij ons kunt vinden. Bekijk ons assortiment aan ergonomisch bouwgereedschap of onze professionele hogedrukreinigers eens. Voor ieder wat wils bij ons. Zit u met vragen? Contacteer ons dan snel op het nummer +32 (0)53 70 18 91 of door een mail te sturen naar het e-mailadres info@mmbmachines.be.

Contacteer ons

+32 (0)53 70 18 91

info@mmbmachines.be