MMB machines

Over ons

Betonmachines herstellen

Overbruggingsmachines te huur

Herstellen én onderhoud

Wisselstukken (snelle reparatie)

Heeft u schade opgemerkt aan uw betonmachines en wilt u deze eenvoudig en voordelig laten herstellen? Kom dan zeker eens langs bij MMB in Erembodegem, bij Aalst. Doordat de techniekers zich voortdurend blijven bijscholen en verschillende opleidingen volgen, blijven zij steeds op de hoogte van de nieuwste technieken. Zij kunnen u dus perfect helpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

2 personnes pour les pompes à béton
conduite de la pompe à béton sur la route

Uw betonmachines snel laten herstellen

Wij willen de beste en snelste service garanderen en kunnen u dus ook beloven dat we uw betonmachines snel herstellen. Heeft u in de tussentijd een vervangmachine nodig? Dan kunt u die bij ons huren. Doordat wij een stock van meer dan 3500 wisselstukken hebben, kunnen wij efficiënt en snel uw betonmachines herstellen. Bovendien kunt u ook steeds bij ons terecht voor het onderhoud van uw machines, van mortelpompen tot betonmengers en chapepompen. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor op uw werf, van het kopen van mechanische klemmen tot het huren van professionele hogedrukreinigers en nog veel meer! U kunt er overigens zelf voor kiezen of u deze wilt huren of wilt aankopen!

0
Medewerkers
0
Tevreden klanten
0
Stock artikelen
0
Jaar ervaring

Laat het herstellen van uw machine aan ons over

Heeft u nog vragen omtrent het herstellen van onder meer uw betonmachines? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Dat kan door te bellen naar het nummer +32 (0)53 70 18 91 of door een mail te sturen naar het e-mailadres info@mmbmachines.be. Bekijk zeker ook eens naar wat wij voor u kunnen betekenen!

Contacteer ons

+32 (0)53 70 18 91

info@mmbmachines.be