MMB machines

Over ons

Chapepomp onderhoud

Overbruggingsmachines te huur

Herstellen én onderhoud

Wisselstukken (snelle reparatie)

Zoekt u een ervaren en professioneel bedrijf waaraan u uw chapepomp voor onderhoud kunt toevertrouwen? Reken dan op MMB uit Erembodegem, bij Aalst. Al onze servicemedewerkers zijn gepassioneerd door techniek. Door zich voldoende bij te scholen blijven zij op de hoogte van de nieuwste en meest innovatieve technieken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

2 personnes pour les pompes à béton
conduite de la pompe à béton sur la route

Uw chapepomp en het onderhoud ervan

Wij raden preventief en regelmatig onderhoud van uw chapepomp aan. Dat kan immers onvoorziene en plotselinge pannes vermijden, waardoor uw werk nooit stil hoeft te liggen. Ondervindt u toch schade aan uw chapepomp en dient u deze te laten herstellen? Dat behoort zeker ook tot ons takenpakket. Bovendien kunt u bij ons tijdens een overbruggingsperiode, door herstel of in afwachting van de levering van een nieuwe, voordelig een pomp bij ons huren. Verder kunt u nog tal van andere bouwmaterialen bij ons huren of kopen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld mechanische klemmen, professionele hogedrukreinigers en mobiele of stationaire betonpompen.

0
Medewerkers
0
Tevreden klanten
0
Stock artikelen
0
Jaar ervaring

Reken op onze kennis

Onze technische coördinators kennen hun stiel zoals geen ander en zijn dus dé geknipte vakmensen om het onderhoud van uw chapepomp aan over te laten. Heeft u een technische vraag of wilt u het onderhoud inplannen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dat kan op het nummer +32 (0)53 70 18 91, via het e-mailadres info@mmbmachines.be of door ons contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

+32 (0)53 70 18 91

info@mmbmachines.be