MMB machines

Over ons

Betonmachines onderhoud

Overbruggingsmachines te huur

Herstellen én onderhoud

Wisselstukken (snelle reparatie)

Is het tijd om uw betonmachines van een onderhoud te voorzien? Dan kunt u rekenen op MMB uit Erembodegem, nabij Aalst. Onze ervaren en professionele medewerkers genoten de beste opleiding en scholing en voeren het onderhoud van uw betonmachines uit op een efficiënte en verzorgde manier.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

2 personnes pour les pompes à béton
conduite de la pompe à béton sur la route

Voor uw betonmachines heeft u het beste onderhoud nodig

Wij garanderen u het allerbeste onderhoud van uw betonmachines. Het is belangrijk dat schade opgespoord en hersteld wordt, alleen op die manier blijven uw machines nog jaren meegaan en haalt u het volledige potentieel eruit. Heeft u vragen of opmerkingen over wat het onderhoud nu juist inhoudt en hoeveel deze zou kosten? Dan kunt u dat altijd bij onze medewerkers die over de nodige expertise beschikken, melden. Bent u overtuigd van de diensten die wij aanbieden, zoals het verhuur en de verkoop van onder andere professionele hogedrukreinigers? Dan mag u ons altijd contacteren.

0
Medewerkers
0
Tevreden klanten
0
Stock artikelen
0
Jaar ervaring

Kies ons voor uw onderhoud

Wij beschikken over jarenlange ervaring wanneer het aankomt op onderhoud van betonmachines. U kunt dat dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wilt u meer te weten komen over wie we zijn en wat we doen of wilt u een offerte aanvragen? Contacteer ons dan op het nummer +32 (0)53 70 18 91 of door een mail te sturen naar het e-mailadres info@mmbmachines.be.

Contacteer ons

+32 (0)53 70 18 91

info@mmbmachines.be