MMB machines

Over ons

Mortelpomp herstellen

Overbruggingsmachines te huur

Herstellen én onderhoud

Wisselstukken (snelle reparatie)

Heeft u schade opgemerkt aan uw mortelpomp en dient u ze te laten herstellen? Vertrouw dan op de ervaren medewerkers van MMB uit Erembodegem, bij Aalst. Zij scholen zich voortdurend bij en volgen opleidingen om op die manier op de hoogte te blijven van de nieuwste en meest innovatieve technieken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

2 personnes pour les pompes à béton
conduite de la pompe à béton sur la route

U kunt uw mortelpomp laten herstellen door onze ervaren medewerkers

Wanneer u uw mortelpomp op een dagelijkse basis gebruikt en deze op een gegeven moment schade vertoont, is het voor u natuurlijk gemakkelijk dat u ze snel en eenvoudig kunt laten herstellen. Dat kunt u aan ons overlaten. Onze techniekers met ervaring en expertise herstellen uw mortelpomp in een handomdraai en verzekeren u van de beste service. Wist u trouwens dat u naast de herstelling van uw pompen bij ons terecht kunt voor onderhoud of de aankoop van betonmachines en mechanische klemmen? Dat is maar een kleine greep uit ons grote aanbod!

0
Medewerkers
0
Tevreden klanten
0
Stock artikelen
0
Jaar ervaring

Vertrouw op onze diensten

Wij herstellen uw mortelpomp met de grootste zorg. Aarzel dus zeker niet om contact met ons op te nemen indien u vragen heeft of een offerte wilt aanvragen. U kunt ook andere soorten pompen laten herstellen bij ons, zoals een industriepomp. U kunt ons contacteren op het nummer +32 (0)53 70 18 91, door te mailen naar het e-mailadres info@mmbmachines.be of door het contactformulier in te vullen!

Contacteer ons

+32 (0)53 70 18 91

info@mmbmachines.be