MMB machines

Over ons

Industriepomp herstellen

Overbruggingsmachines te huur

Herstellen én onderhoud

Wisselstukken (snelle reparatie)

Zit u met schade aan een industriepomp en wilt u die snel en aan een goede prijs laten herstellen? Dan kunt u zeker terecht bij MMD uit Erembodegem, bij Aalst. Tal van mogelijkheden behoren tot onze dienst, zoals het herstellen van een industriepomp, het huren van een betonpomp of het aankopen van een chapepomp, bij ons is het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

2 personnes pour les pompes à béton
conduite de la pompe à béton sur la route

U kunt uw industriepomp bij ons laten herstellen

Doordat onze medewerkers voortdurend bijgeschoold en verder opgeleid worden, blijven ze op de hoogte van de nieuwste technieken bij het herstellen van pompen, zoals een industriepomp of een betonpomp. Daardoor zijn wij ervan overtuigd dat wij u de allerbeste service kunnen bieden als het aankomt op herstellen, verkopen en het onderhoud van pompen zoals een industriepomp of chapepomp. U kunt ook steeds onze medewerkers om raad en hulp vragen omtrent deze pompen. Zij staan u met veel plezier bij.

0
Medewerkers
0
Tevreden klanten
0
Stock artikelen
0
Jaar ervaring

Vertrouw op onze deskundigheid

U kunt de herstelling van een industriepomp met een gerust hart aan ons overlaten. Onze medewerkers beschikken over een hoop kennis en expertise en leren elke dag bij over de meest innovatieve technieken. Wilt u een offerte of graag een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op via het nummer +32 (0)53 70 18 91 of door een mail te sturen naar het e-mailadres info@mmbmachines.be. Kom ook al meer te weten over wie we zijn en wat we doen!

Contacteer ons

+32 (0)53 70 18 91

info@mmbmachines.be