MMB machines

Over ons

Putzmeister betonpompen

Wilt u graag een betonpomp kopen en dat van het bekende merk Putzmeister? Dan zit u goed bij MMB uit Erembodegem, bij Aalst. Bij ons kunt u betonpompen in verschillende maten kopen die telkens gebruikt worden in andere situaties. Al onze ervaren werkmensen zijn voldoende opgeleid en genieten jaarlijks van een opleiding zodat zij steeds op de hoogte blijven van de meest innovatieve technieken.

Vragen?
Contacteer onze verantwoordelijke verkoop:

Dries Vierendeel

  Vragen?
  Contacteer onze verantwoordelijke verkoop:

  Dries Vierendeel

   Mobiele betonpompen

   • A-kwaliteit en duurzaamheid voor de betonexpert
   • Innovatief gieksysteem van 24 tot 62 meter
   • Hoog debiet van 90 tot 170 m³/uur
   • Eenhandsbediening mogelijk met Ergonic Boom Control
   • Hoge restwaarde

   Stationaire betonpompen

   • A-kwaliteit en duurzaamheid voor de betonexpert
   • Meester waar plaats schaars en wedbaarheid troef is
   • Hoog debiet 52 – 102 m³
   • Krachtige pompunit in een compact jasje
   • Hoge restwaarde

   Projecten op maat

   MMB machines denkt mee met zijn partners. Sommige projecten vragen om dat tikkeltje meer, bv. extra wendbaarheid of flexibiliteit.

   Onze ervaren techniekers bieden de oplossing via zeer smal rupsrijwerk en een inox watertank. Zo kan u alle hoeken van de werf bereiken en heeft u voldoende water om te kuisen.

   Staat u voor een uitzonderlijk project? Vraag advies aan onze vertegenwoordiger en definieer samen de gepaste oplossing.

   Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

   Pumi

   Mixer en pomp op één chassis!

   Sany betonpompen


   Vragen?
   Contacteer onze verantwoordelijke verkoop:

   Dries Vierendeel

    Een betonpomp van het topmerk Putzmeister kopen

    Wilt u graag een betonpomp van het kwalitatieve merk Putzmeister kopen? Wij beschikken over een aantal betonpompen die elk hun eigen specificaties hebben en toepasbaar zijn in verschillende situaties, afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft. Zo bieden wij volgende modellen van betonpompen aan die u bij ons kunt kopen of huren:

    • P715
    • P730
    • Shotcrete
    • BSA 1409

    Wist u trouwens dat wij ook andere diensten aanbieden? Zo kunt u bij ons terecht voor onderhoud van machines. Wij raden dit ten sterkste aan, aangezien u zo eventuele schade al vroeg kunt opsporen of oude onderdelen preventief kunt vervangen. Dat laatste gebeurt snel en efficiënt bij ons, aangezien wij beschikken over een stock van meer dan 3500 wisselstukken. Voldoende op onderhoud komen is belangrijk, aangezien u zo kunt vermijden dat u uw werk lang moet stilliggen omdat uw machines hersteld moeten worden. Dus niet alleen om een betonpomp van het merk Putzmeister te kopen moet u bij ons zijn, u kunt bij ons terecht voor tal van andere zaken! Verkiest u het toch eerder om een betonpomp te huren? Dat is zeker ook mogelijk!

    De voordelen van het kopen van een betonpomp van Putzmeister

    Beton spuiten en vloeibare chape verpompen is nog nooit zo eenvoudig én compact geweest. De betonpompen die wij verdelen zijn veelzijdig inzetbaar, milieuvriendelijk, hebben een robuuste en betrouwbare technologie en beschikken over een maximale uithouding bij langdurige operaties. Wanneer u ervoor kiest om een betonpomp van het merk Putzmeister te kopen, weet u dat u kiest voor kwaliteit! Laat u zeker informeren door onze ervaren vakmensen. Zij genoten van een hoge opleiding en volgen jaarlijks extra bijscholingen zodat zij u perfect kunnen adviseren over de beste betonpompen.

    Luister naar het advies van onze vakmensen

    Heeft u nog vragen omtrent het kopen of huren van een betonpomp van Putzmeister of bent u op zoek naar iets anders dan betonpompen? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie of een offerte. U kunt ons contacteren op het nummer +32 (0)53 70 18 91, via het e-mailadres info@mmbmachines.be of door ons contactformulier in te vullen.

    Vragen?
    Contacteer onze verantwoordelijke verkoop:

    Dries Vierendeel

     MMB machines keeps it pumping

     ook op uw projecten

     Contacteer ons

     +32 (0)53 70 18 91

     info@mmbmachines.be