MMB machines

Over ons

Ergonomisch bouwgereedschap

Overbruggingsmachines te huur

Herstellen én onderhoud

Wisselstukken (snelle reparatie)

Bent u op zoek naar ergonomisch bouwgereedschap dat u aan een voordelige prijs kunt kopen? Kom dan eens langs bij MMB uit Erembodegem, bij Aalst. Bij ons vindt u tal van ergonomisch bouwmateriaal dat u kunt kopen of huren. Heeft u advies of hulp nodig bij het uitkiezen van ons materiaal? Dan kunt u rekenen op de kennis en expertise van ons ervaren vakmensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

2 personnes pour les pompes à béton
conduite de la pompe à béton sur la route

Bij ons kunt u ergonomisch bouwgereedschap kopen

Wij beschikken over een ruim assortiment aan ergonomisch bouwmateriaal dat u kunt kopen of huren. U kunt bij ons ergonomisch bouwgereedschap kopen van het toonaangevende en bekende merk Probst. Zo hebben wij mechanische klemmen, een straatlegmachine, afreissystemen en nog veel meer in ons aanbod! Bent u niet op zoek naar ergonomisch bouwgereedschap om te kopen of te huren, maar heeft u ander bouwmateriaal nodig, zoals een betonpomp of een professionele hogedrukreiniger? Daarvoor en voor nog veel meer kunt u ook bij ons terecht!

0
Medewerkers
0
Tevreden klanten
0
Stock artikelen
0
Jaar ervaring

Ergonomisch bouwmateriaal aan een mooie prijs kopen

Het is belangrijk dat uw bouwgereedschap ergonomisch is, zo kunt u uw lichaam optimaal beschermen tijdens uw harde werk. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen en het kopen van uw ergonomisch bouwgereedschap en bouwmateriaal? Dan kunt u steeds terecht bij onze vakmensen die over de nodige kennis beschikken. Zij genoten immers de beste opleiding en volgen jaarlijks nog extra bijscholingen om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Kom dus met een gerust hart uw ergonomisch bouwmateriaal bij ons kopen. Wilt u geen ergonomisch bouwgereedschap kopen, maar iets anders, zoals een stationaire of mobiele betonpomp? Kom dan zeker eens langs bij ons.

Koop uw gereedschap bij ons

Heeft u vragen in verband met het ergonomisch bouwgereedschap dat u bij ons kunt kopen of huren? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Dat gaat op het nummer +32 (0)53 70 18 91 of door een mail te sturen naar het e-mailadres info@mmbmachines.be. U bent overigens ook steeds welkom voor herstellingen en onderhoud van uw materiaal en machines! Doordat wij over een stock van 3500 wisselstukken beschikken, kunnen wij snel en efficiënt uw machine herstellen, zodat u snel weer met uw werk voort kunt.

Contacteer ons

+32 (0)53 70 18 91

info@mmbmachines.be